Insigne, Pinuri, Brelocuri

   Promovarea folosind diferite modele de insigne și brelocuri personalizate poate reprezenta o modalitate clasică dar și eficientă prin care te poți face cunoscut și recunoscut.

   Insignele personalizate în policromie, la rezoluție fotografică, diametrul de ø56 mm, sunt confecționate dintr-un suport metalic. Datorită protecției suplimentare cu pelicula lucioasă, insignele rotunde cu ac sunt rezistente la zgârieturi și la alți factori de degradare. Realizăm insigne personalizate pentru diverse campanii de marketing, pentru cluburi sportive, campanii electorale, instituții educaționale ș.am.d
   Pinurile, datorită dimensiunilor mici pe care le au, insignele de rever dau o notă de eleganță celui care le poartă. Imaginea care apare pe insigna de rever are o rezistență mare în timp datorită lentilei care odată capsată nu mai poate fii indepartată, protejând astfel printul.

   Brelocurile cu fisă sunt renumite datorită utilității lor, acestea inlocuind monedele folosite la coșul de cumpărături. Brelocurile metalice asigură promovarea brandului tău pentru o perioadă indelungată de timp, iar cu ajutorul celor de plastic poți să te faci cunoscut folosind costuri minime.