Gravare - Debitare Laser

Tehnologia laser permite atât debitarea cu precizie, cât şi gravarea cu acurateţe a unei game largi de materiale şi obiecte.
   In funcţie de proprietăţile materialelor, realizăm urmatoarele operaţii:
– Taiere/debitare/gravare lemn, plastic, piele, plută, carton, hârtie, textile.
– Marcare/gravare metal, sticlă, ceramică.
   Gravura cu laser este una dintre cele mai înalte tehnologii de inscripţionare pe diverse obiecte şi materiale.
Prin gravare laser rezultă inscripționări foarte rezistente în timp, chiar şi la acţiuni mecanice, gravura fiind un procedeu prin care se sapă sau se arde efectiv suprafaţa vizată astfel încât obiectele promoţionale pe care le gravăm vor purta reclama dumneavoastră pentru o perioadă de timp îndelungată.
   Echipamentul Laser permite gravarea cu precizie pe materiale cu text, logo, coduri de bare, serii numerice, imagini.
Iata câteva dintre obiectele pe care le poţi obţine în urma debitării/gravării cu laser realizată la noi: trofee acryl, insigne metalex, insigne plexiglas, coastere(suporturi pahare) din MDF/carton absorbant/plută, cutii din lemn, cutii si carcase acryl, logo-uri/litere volumetrice din plexiglas, placuţe semnalizare / avertizare / direcţionare / interzicere, semne indicatoare, suporturi şerveţele, brelocuri din plexiglas, plachete omagiale, elemente de mobilier, decoraţiuni, fotogravură, gravură industrială, gravură metale vopsite şi multe, multe altele.
Foarte important!
Nu realizăm debitări sau gravuri pentru următoarele materiale: PVC, policarbonat, comatex, comadur, comacel, forex, lexan sau orice material sintetic ce are în componenţă clor.