Bannere, Panouri, Firme

Rolul publicităţii outdoor
   Locaţiile publicitare outdoor au oferit întotdeauna un suport important pentru comunicarea mesajelor. Deşi funcţia de bază a publicităţii outdoor rămâne expunerea unui mesaj vizual, strategiile de comunicare de astăzi implică elemente noi. O simplă expunere a unei mărci pe un panou publicitar montat pe un drum cu trafic ridicat poate însemna o campanie outdoor reuşită.

Panourile publicitare sunt de mai multe tipuri şi se pot încadra în trei categorii de produse:
– panouri simple (din plexiglas, bond, komatex)
– panouri metalice cu banner tensionat pe structură metalică
– panouri metalice de sine stătătoare cu picioare metalice fixate în sol care pot avea afişaj din tablă, bond sau banner

Ce trebuie ştiut despre bannerele stradale
   Banerele publicitare sunt cel mai accesibil mijloc de reclamă. Le vedem peste tot pe stradă, iar mesajele pe care le conţin benerele personalizate sunt uşor de citit. Ca structură, bannerele publicitare sunt realizate dintr-un material numit textil dublu acoperit cu PVC sau poliplan.

Mesh Publicitar
   Mesh-urile sunt produse publicitare realizate din poliplan perforat. Datorită greutăţii reduse a materialului şi a densitaţii mari de fire din care este alcatuită structura sa, mesh-ul este destinat expunerii de imagini publicitare de mari şi foarte mari dimensiuni (sute sau mii de metri pătraţi). Având însă textură perforată, mesh-ul mai poate fi folosit şi la expuneri de imagini în interiorul magazinelor, atunci cand nu se doreşte folosirea de banner. 

Casete Luminoase
   Aşa cum bine se ştie, firmele luminoase reprezintă o formă ideală de a vă evidenţia reclama atât pe timp de noapte cât şi pe timp de zi fie că vă afişaţi logo-ul fie că vă prezentaţi produsele şi serviciile prestate.
Caseta luminoasă poate fi utilizată și în interior, dar și în exterior. Cu ajutorul unei casete luminoase, poți crește vizibilitatea sediului sau locației societății tale comerciale. O casetă luminoasă poate fi confecționată din diverse materiale și pot avea diferite forme.