Ce trebuie stiut despre bannerele stradale publicitare printate

Banerele publicitare stradale printate sunt cel mai accesibil mijloc de reclama. Le vedem peste tot pe strada, iar mesajele pe care le contin benerele personalizate sunt usor de citit. Ca structura, bannerele publicitare sunt realizate dintr-un material numit textil dublu acoperit cu PVC sau poliplan.
Cel mai important element la un banner imprimat pentru reclama este rezistenta lui, care este data de modul in care a fost realizata structura textila interna: numarul de fire, densitatea, calitatea poliamidei firului textil. Aceste repere determina rezistenta bannerului la rupere si la intindere.
Pe locul doi ca si importanta se afla stratul de PVC cu care se acopera structura textila si care permite imprimarea imaginilor. Importanta stratului de PVC se descopera mai ales iarna in conditii de temperaturi scazute cand, ca orice “plastic”, devine casant, adica se sparge.
Tocmai de aceea oferta noastra pentru acest produs contine 2 repere, evident cu preturi diferite, acoperind ambele nevoi ale pietei de publicitate outdoor: banner ieftin imprimat (care are limitarile lui ca si rezistenta) si banner printat cu rezistenta ridicata (cel mai rezistent material la factorii de mediu existent pe piata romaneasca in acest moment).
Nu exista bannere proaste sau materiale proaste, ci exista doar aplicatii gresite ale materialelor, adica folosirea lor in alte conditii decat cele pentru care au fost create de fabrica.

Print afise si postere publicitare

Firma noastra va ofera o gama foarte variata de print afise publicitare personalizate ieftine si postere publicitare. Datorita, insa, diversitatii afiselor de hartie atat din punct de vedere al formatului (A4, A3, SRA3, A1, A0, 30x50cm, 50x70cm, 70x100cm), cat si a hartiei folosite (115g, 130g, 150g, mata sau lucioasa) va prezentam oferta noastra pentru afisele imprimate digital (cu cerneala ecosolvent).
Pentru afisele publicitare tiparite digital sau pentru afisele personalizate tiparite off-set va rugam sa ne transmiteti o cerere de oferta.

Autocolant publicitar pvc opac imprimat

Acest tip de autocolant personalizat pentru reclama pe geam este cel mai folosit tip de autocolant printat. Autocolantul pvc opac de exterior poate fi personalizat prin imprimare si folosit pentru reclama numai pe suprafete drepte cum sunt geamurile, placile de forex (pvc dur), placile de alucobond sau dibond, pal melaminat, autoturisme cu caroserie dreapta etc.
Autocolantele pvc imprimate pentru publicitate pe geam pot fi folosite atat la exterior cat si la interior, acestea avand o durabilitate de viata de pana la 2 ani daca nu sunt laminate. Laminarea consta in aplicarea peste print a unui alt autocolant transparent cu rol in protejarea autocolantului printat la factorii UV sau cei mecanici.
Dupa printarea autocolantului si laminarea acestuia imaginea rezultata poate fi decupata la cutter plotter dupa un contur prestabilit.

Canvas / Tablouri

Canvas-ul reprezinta o panza similara celor folosite in pictura, realizata din material de bumbac de 340g/mp avand suprafata special pregatita pentru imprimari digitale. Datorita acestei suprafete imaginile exceleaza in detaliu si culoare.
Firma noastra va ofera atat canvasul imprimat, cat si produsul final, adica tabloul.
Tablourile se realizeaza prin intinderea printului pe canvas pe un sasiu realizat din lemn cu o grosime/adancime de 2-3 cm.
Pentru tablouri pretul sasiului se calculeaza separat si depinde foarte mult de dimensiunile solicitate.

Mesh Publicitar

Mesh-urile sunt produse publicitare realizate din poliplan perforat, avand o greutate de 280-300g/mp si o densitate a tesaturii de 1000 fire.
Datorita greutatii reduse a materialului si a densitatii mari de fire din care este alcatuita structura sa, mesh-ul este destinat expunerii de imagini publicitare de mari si foarte mari dimensiuni (sute sau mii de metri patrati). Avand insa textura perforata, mesh-ul mai poate fi folosit si la expuneri de imagini in interiorul magazinelor, atunci cand nu se doreste folosirea de banner.
Mesh-urile, daca latimea produsului depaseste 310 cm, se realizeaza prin imbinarea bucatilor (tile-uri) si prin termolipirea acestora cu utilaje profesionale, la temperaturi de peste 500 grade.
Avantajul expunerii unui produs prin intermediul mesh-ului publictar este de necontestat, vizibilitatea mesh-ului fiind foarte mare, datorita dimensiunilor foarte mari.
Preturile afisate pentru mesh sunt strict preturi de productie si nu includ montaj sau realizare grafica.
La solicitarea dumneavoastra va putem asigura si serviciul de montaj pentru mesh-urile comanda la firma noastra, contra cost, pretul stabilindu-se in functie de fiecare comanda.

Inscriptionari auto

Inscriptionarile auto (aplicarea de texte sau logouri) se realizeaza cu autocolante fie colorate in masa direct de fabrica, fie prin imprimarea digitala a respectivului logo urmata de decuparea pe contur. In functie de tipul caroseriei se pot folosi si autocolante create pentru suprafata dreapta si autocolante create pentru suprafete curbate (cum este folie carbon sau colantul perlat).
Ca si in descrierea facuta categoriei “despre autocolante” nici la acest produs nu se pot face compromisuri. In cazul colantarilor auto sau al inscriptionarilor auto compromisurile isi fac vizibile efectele in momentul in care autoturismul se decolanteaza, ocazie cu care se constata fie ca a ramas extrem de mult adeziv pe masina, fie ca lacul vopselei a fost stricat. In ambele situatii costurile de reparatie se ridica la sume considerabile.
Trebuie stiut faptul ca in situatia in care prin aplicarea unui autocolant se schimba culoarea masinii, sau culoarea noua devine predominanta este necesara schimbarea culorii si in talonul masinii.